Om oss

Hva er MagiCon? 

Et sted hvor magien skjer!

MagiCon er et nytt convention på Lørenskog i nærheten av Oslo. Connet er skapt av nerder for nerder.

Liker du cosplay, drag, brettspill, rollespill, k-pop, dataspill eller andre deler av popkultur, er MagiCon noe for deg!

MagiCon skal være et sted hvor alle kan møtes på tvers av fandom, alder, interesser og erfaring, et sted hvor man kan møte nye og gamle venner, lære nye ting og ha det gøy.

Vi planlegger et variert program som vil appellere til cosplayere og andre med interesse for pop- og nerdekultur. Programmet er under produksjon, men vi kan avsløre at det blir cosplay konkurranser rettet mot forskjellige ferdighetsnivåer og andre konkurranser.

Det blir selvfølgelig også nyskapende foredrag, interaktive workshops, spennende stands og mye mer!

Vi ønsker at både nye og viderekomne cosplayere skal finne noe å underholde seg med på MagiCon, og ønsker derfor å inkludere programposter med avanserte cosplay kunster i fokus.

Hvem er vi?

Vi er cosplayere og nerder med erfaring fra tidligere cons og frivillig arbeid. Vi har vært en del av dette flotte miljøet en god stund, og vi har mange gode minner og opplevelser bak oss. Nå ønsker vi å gi tilbake til miljøet ved å skape et con som kan by både på stemning, allsidig program og virkelig bringe noe nytt inn i con-Norge.

Våre interesser og lidenskaper strekker seg på tvers av både cosplay, brettspill, gaming, teater og drag. Vi tror ikke vi er de eneste i con-Norge med interesser som går på tvers av hverandre. Vårt ønske er å kombinere alt dette for å skape en ny type opplevelse for våre gjester. Vi savner cons like mye som resten av cosplay Norge og ønsker dere velkommen til å oppleve dette eventyret sammen med oss!

Veien videre

Det finnes en stor og flott cosplay-verden rundt oss. Vi ønsker å se utover Norges og Skandinavias grenser og gi Norske cosplayere muligheten til å erfare cosplay fra andre deler av verden.

Vår største ambisjon for Magicon 2 (2023) er å sende ut norske representanter til ECG – European Cosplay Gathering på JapanExpo i Paris. JapanExpo er et årlig event med mange tusen besøkende hvor en av høydepunktene er European Cosplay Gathering.

Vi ønsker å vise hele Europa hvor fantastiske og talentfulle cosplayere Norge har å by på.

Sees på MagiCon i 2023!