Om lokalet

MagiCon vil bli arrangert på Lørenskog Hus som befinner seg i midten av Lørenskog sentrum ved siden av Metro senter, med tilhørende butikker, spisesteder, og hva enn man måtte trenge.

Lørenskog Hus er et moderne kulturhus med en av de best utrustede kulturscenene i Norge når det kommer til lyd og lys. Vi kommer til kjøre innhold i Storstua (hovedsalen) + på flere mindre scener, hvorav alle er utrustet med profesjonelt utstyr. Ellers er lokalet meget godt ventilert, noe vi vet vil falle godt i smak blant cosplayere som ofte har det veldig varmt i kostymene sine. Lokalet byr på lyse og luftige ganger og mange mindre møte- og konferanserom som kan og skal brukes til litt av hvert.

Her finner du oss:

Offentlig transport:

Flere busslinjer fra Oslo, Groruddalen og Romerike stopper ved bussterminalen ved Lørenskog sentrum, som ligger rett ved siden av Lørenskog hus. 

Reisen fra Oslo Sentralstasjon vil ta ca 30. minutter. Vi anbefaler å ta buss 300 fra Bjørvika.

Man kan også ta buss 400, 418, 482, 484, 486 og 491 fra Oslo og Lillestrøm. Det er også mulig å ta toget fra Oslo til Lørenskog stasjon, og deretter linje 120 eller 67 til Lørenskog sentrum.

Hovedscenen: Storstua

I Storstua vil det bli plass til 500 stående og 100 sitteplasser på Galleriet

Scene og tekniske spesifikasjoner:

Scenen i Storstua er på 10,5 m bred x 9 m dyp. Uten sceneben og scenetepper er scenearealet på 15 m x 10m. Scenekanten er der kunstteppet og forteppet henger – rett bak basshøytalerne på gulvet.

Rullestolplasser:

I Storstua er det flere rullestolplasser på Galleriet. 

Garderobe

Det er gratis ubemannet garderobe i lokalet.

Parkering:

Det er 3 timer gratis parkering i parkeringshuset og bak Metro Storhandel/Lørenskog ishall. Utenfor Metro kjøpesenter, er det 1 time gratis parkering. Etter gratistiden er taksten p.t. kr 15,- pr. påbegynte halvtime. Det benyttes billettløst parkeringssystem med skiltgjenkjenning, du trenger ikke trekke billett. Se oppslag på parkeringsområde for mer informasjon om betaling etc.